Mali grad

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Srednja vas

25.02.2018

 

V prostorih Prostovoljnega gasilskega društva Srednja vas je včeraj potekal redni letni občni zbor, na katerem so predstavili delo društva v letu 2017 in potrdili naloge ter cilje za leto 2018. Zbranim se je pridružil tudi župan Marjan Šarec.

Občnega zbora gasilk in gasilcev PGD Srednja vas so se poleg članic in članov udeležili tudi župan Marjan Šarec, predstavnik Gasilske zveze Kamnik, predstavnik Civilne zaščite Kamnik in predstavniki sosednjih gasilskih društev.

Župan Marjan Šarec se je zahvalil za dobro opravljeno delo in sodelovanje v preteklem letu. Pohvalil je delovanje društva in izpostavil dobro delo na intervencijah, saj so le te potekale strokovno in brez poškodb. Poudaril je, da je bilo preteklo leto na nivoju PGD Srednja vas, kot tudi na nivoju celotne zveze mirno, kar se tiče večjih intervencij. Na koncu se je župan Marjan Šarec zahvalil vsem gasilkam in gasilcem za njihovo nesebično pomoč in pripravljenost pomagati sočloveku, zaželel društvu uspeha in dobrega sodelovanja tudi v letu 2018.

Po pregledu opravljenega dela so zaslužnim gasilkam in gasilcem podelili republiška in občinska priznanja ter priznanja za dolgoletno delo.


<< Nazaj | Novice