Mali grad

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Špitalič

03.02.2020

 

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva ŠpitaličProstovoljno gasilsko društva Špitalič so se v soboto, 1. februarja 2020, zbrali na rednem letnem občnem zboru in pregledali poslovanje ter opravljeno delo v preteklem letu. V poročilih je bilo predstavljeno opravljeno delo na organizacijskem in operativnem področju v preteklem letu, člani društva pa so soglasno potrdili vsa poročila in sprejeli program dela za leto 2020.

Občnega zbora so se poleg članic in članov Prostovoljnega gasilskega Špitalič udeležili gostje, in sicer predstavnik Gasilske zveze Kamnik, poveljnik Civilne zaščite Občine Kamnik ter predstavniki sosednjih gasilskih društev.

Poveljnik Civilne zaščite mag. Matjaž Srša, ki je zbrane pozdravil v imenu Občine Kamnik, je poudaril, da so gasilske enote v gasilski zvezi Kamnik zelo dobro organizirane, zato so  nepogrešljivi v sistemu zaščite in reševanja Občine Kamnik. Društvo bo v letošnjem letu praznovalo okroglo 50 obletnico delovanja društva, na kar je občina zelo ponosna.

Društvo odlično deluje na vseh področjih gasilstva, od mladine, intervencij, tekmovanj, do veteranov. Pri nadaljnjem razvoju društva pa jim je zaželel uspešno delo tudi v letu 2020, ter še veliko dobrih uspehov na gasilskih tekmovanjih. 


<< Nazaj | Novice