Mali grad

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Šmartno v Tuhinju

10.02.2020

 

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Šmartno v TuhinjuČlanice in člani Prostovoljnega gasilskega društva Šmartno v Tuhinju so se v soboto, 8. februarja 2020, zbrali na rednem letnem občnem zboru in pregledali poslovanje ter opravljeno delo v preteklem letu. V poročilih je bilo predstavljeno opravljeno delo na organizacijskem in operativnem področju v preteklem letu, člani društva pa so soglasno potrdili vsa poročila in sprejeli program dela za leto 2020.

Občnega zbora so se poleg predsednika Prostovoljnega gasilskega Šmartno v Tuhinju Igorja Žavbija in poveljnika Prostovoljnega gasilskega Šmartno v Tuhinju Tonček Klemen udeležili gostje, in sicer župan Matej Slapar, predstavnik Gasilske zveze Kamnik Lojze Petek, predstavniki sosednjih gasilskih društev in predsednik Krajevne skupnosti Šmartno v Tuhinju Peter Hočevar.

Župan Matej Slapar je poudaril, da so gasilske enote v občini Kamnik odlično organizirane v sistemu zaščite in reševanja in nepogrešljivi člen tudi v civilni zaščiti Občine Kamnik, kar je ne nazadnje odraz uspešno izvedenih intervencij.

Dejal je, da društvo zelo dobro deluje in je v lanskem letu opravilo veliko dela tako pri opravljanju javne gasilske službe kot na področju dela z mladino, veterani in članicami ter na drugih organizacijskih področjih. Pri nadaljnjem delu in realizaciji zadanega programa dela pa jim je zaželel uspešno delo tudi v letu 2020.


<< Nazaj | Novice