Mali grad

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Šmarca

18.03.2018

 

Včeraj je v Domu krajanov v Šmarci potekal redni letni občni zbor članic in članov Prostovoljnega gasilskega društva Šmarca. Delovno predsedstvo je zbranim predstavilo delo in aktivnosti društva v preteklem letu,potrdili so naloge, cilje ter finančni plan za leto 2018.

Letos je za gasilska društva tudi volilno leto, zato so tudi v gasilskem društvu Šmarca izvedli volitve vodstva in organov društva. Predsednik društva ostaja Jure Jemec, za operativno vodenje bo naloge poveljnika nadaljeval sedanji poveljnik Mitja Šarec.

Občnega zbora so se udeležili gostje, in sicer župan Marjan Šarec, predstavnik Gasilske zveze Kamnik, predstavniki sosednjih gasilskih društev in podpredsednik Krajevne skupnosti Šmarca.

Ob samem občnem zboru pa je župan Marjan Šarec v svojem govoru poudaril pomembnost prostovoljnih gasilcev pri gašenju in reševanju ob požarih in drugih nesrečah ter predvsem v zadnjem času tudi ob naravnih in drugih nesrečah. Zahvalil se jim je za dobro opravljeno delo, ki je bilo predstavljeno v podanih poročilih ter zaželel še veliko uspeha pri nadaljnjem delu in razvijanju Prostovoljnega gasilskega društva Šmarca.


<< Nazaj | Novice