Mali grad

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Sela pri Kamniku

28.01.2018

 

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Sela pri KamnikuVčeraj je potekal redni letni občni zbor PGD Sela pri Kamniku. Delovno predsedstvo je zbranim v prostorih Prostovoljnega gasilskega društva Sela pri Kamniku predstavilo delo in aktivnosti društva v letu 2017, potrdili so naloge in cilje za leto 2018 ter izvedli volitve vodstva in organov društva.

Na občnem zboru sta bila za petletno vodenje društva na novo izvoljena predsednik Franc Vrankar in poveljnik Milan Osolnik.

Občnega zbora so se udeležili gostje, in sicer podžupan Igor Žavbi, predstavnik Gasilske zveze Kamnik Anton Prelesnik, predstavniki sosednjih gasilskih društev in predsednik Krajevne skupnosti Sela pri Kamniku Primož Pirc.

Ob samem občnem zboru pa je podžupan Igor Žavbi v svojem govoru poudaril pomembnost prostovoljnih gasilcev pri izvajanju njihovega dela pri gašenju in reševanju ter predvsem v zadnjem času tudi ob naravnih in drugih nesrečah.  Zahvalil se jim je za dobro opravljeno delo, ki je bilo predstavljeno v podanih poročilih ter zaželel še veliko uspeha pri nadaljnjem delu in razvijanju PGD Sela pri Kamniku.

Besedilo in fotografije: PGD Sela pri Kamniku


<< Nazaj | Novice