Mali grad

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Sela pri Kamniku

20.01.2020

 

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Sela pri KamnikuČlanice in člani Prostovoljnega gasilskega društva Sela pri Kamniku so se v soboto, 18. januarja 2020, zbrali na rednem letnem občnem zboru in pregledali poslovanje ter opravljeno delo v preteklem letu. V poročilih je bilo predstavljeno opravljeno delo na organizacijskem in operativnem področju v preteklem letu, člani društva pa so soglasno potrdili vsa poročila in sprejeli program dela za leto 2020.

Občnega zbora so se udeležili gostje, in sicer župan Matej Slapar, predstavnik Civilne zaščite Občine Kamnik mag. Matjaž Srša, predstavniki sosednjih gasilskih društev in predstavnik krajevne skupnosti.

Župan Matej Slapar je uvodoma poudaril, da so gasilske enote v občini Kamnik odlično organizirane v sistemu zaščite in reševanja, kar je ne nazadnje odraz uspešno izvedenih intervencij.

Dejal je, da društvo zelo dobro deluje in je v lanskem letu opravilo veliko dela tako pri opravljanju javne gasilske službe kot na področju dela z mladino, veterani in članicami ter na drugih organizacijskih področjih. Pri nadaljnjem delu in realizaciji zadanega programa dela pa jim je zaželel uspešno delo tudi v letu 2020. 


<< Nazaj | Novice