Mali grad

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Sela

09.08.2021

 

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva SelaV prostorih Prostovoljnega gasilskega društva Sela je v soboto, 7. avgusta 2021, potekal redni letni občni zbor. V poročilih je bilo predstavljeno delo na organizacijskem in operativnem področju v preteklem letu, člani društva pa so soglasno potrdili vsa poročila in sprejeli program dela za leto 2021.

Občnega zbora so se poleg članov udeležili tudi podžupan Bogdan Pogačar, predstavnik Gasilske zveze Kamnik Gašper Baloh, predsednik Krajevne skupnosti Sela Primož Pirc in predstavniki sosednjih gasilskih društev. 

Pred pričetkom uradnega dela občnega zbora je vodstvo društva podžupanu Bogdanu Pogačarju pokazalo svoje prostore, opremo gasilcev in predstavilo vozila za intervencije. 

Podžupan Bogdan Pogačar se je vsem gasilkam in gasilcem PGD Sela zahvalil za dobro opravljeno delo, ki je bilo predstavljeno v podanih poročilih, ter zaželel še veliko uspeha pri nadaljnjem delu in razvijanju društva, saj so v njem aktivni prav vsi, tako mladinci kot tudi veterani. Poudaril je, da zgledno skrbijo za gasilski dom in vozila ter med drugim dejal: »Gasilke in gasilci ste s svojim delom, srčnostjo in požrtovalnostjo tisti, ki se brez premisleka in hitro odpravite na intervencijo, vse z mislijo pomagati sočloveku. Ne pomislite nase in na svoje družine, temveč odhitite na pomoč ne glede na uro in dan v tednu. To so srčna dejanja in hvala za vse, kar delati v dobro naših občank in občanov.«


<< Nazaj | Novice