Mali grad

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Nevlje

04.03.2020

 

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva NevljeČlani in članice PGD Nevlje so se v soboto, 22. februarja 2020, zbrali na rednem letnem občnem zboru in predlagali poslovanje ter opravljeno delo v preteklem letu. V poročilih je bilo predstavljeno delo na organizacijskem in operativnem področju v preteklem letu, člani društva pa so soglasno potrdili vsa poročila in sprejeli program dela za leto 2020.

Občnega zbora so se poleg gasilk in gasilcev udeležili gostje, in sicer župan Matej Slapar, predstavnik Gasilske zveze Kamnik, predstavnik Krajevne skupnosti Nevlje in predstavniki sosednjih gasilskih društev.

Župan Matej Slapar je pohvalil, da so gasilske enote v Gasilski zvezi Kamnik odlično organizirane in so nepogrešljiv člen Občine Kamnik, kar je nazadnje odraz uspešno izvedenih intervencij. Pohvalil je dobro delovanje društva, tako pri opravljanju javne gasilske službe kot na področju dela z mladino, veterani in članicami ter na drugih organizacijskih področjih. Pri nadaljnjem delu in realizaciji zadanega programa dela pa jim je zaželel uspešno delo tudi v leto 2020 in veliko sreče pri nakupu novega vozila.

Fotografije: PGD Nevlje


<< Nazaj | Novice