Mali grad

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Motnik

16.08.2021

 

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva MotnikV prostorih Prostovoljnega gasilskega društva Motnik je v petek, 13. avgusta 2021, potekal redni letni občni zbor. V poročilih je bilo predstavljeno delo na organizacijskem in operativnem področju v preteklem letu, člani društva pa so soglasno potrdili vsa poročila in sprejeli program dela za leto 2021.

Občnega zbora so se poleg gasilk in gasilcev udeležili tudi gostje, in sicer podžupan Aleksander Uršič, predsednik Gasilske zveze Kamnik Tomaž Zabavnik in predstavniki ostalih motniških društev ter predstavniki gasilskih društev Špitalič in Trojane.

Podžupan Aleksander Uršič se je vsem gasilkam in gasilcem PGD Motnik zahvalil za dobro opravljeno delo, ki je bilo predstavljeno v podanih poročilih, ter zaželel še veliko uspeha pri nadaljnjem delu in razvijanju društva, saj so v njem aktivni prav vsi, tako mladinci kot tudi veterani. Poudaril je pomembnost delovanja gasilcev pri naravnih nesrečah in tudi pri nesrečah večjega obsega (večji požari, sanacija hudournikov in podobno) ter dodal, da so gasilci tudi pomemben člen družabnega življenja v majhnih in od mesta oddaljenih krajih.


<< Nazaj | Novice