Mali grad

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Kamnik

04.09.2021

 

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva KamnikPopoldan je v prostorih Prostovoljnega gasilskega društva Kamnik potekal 139. redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Kamnik, ki se ga je udeležil tudi župan Matej Slapar.

Zbrane članice in člane sta nagovorila predsednik društva Jože Oblak in poveljnik Janez Vavpetič, ki sta predstavila delo v preteklem letu, nato pa vodenje občnega zbora predala delovnemu predsedniku Vidu Osolniku.

Članice in člani ter gostje so se seznanili z dosedanjim delom, predstavljeno je bilo delo na organizacijskem in operativnem področju v preteklem letu, potrdili so poročila in sprejeli program dela za leto 2021.

Župan Matej Slapar se je kamniškim gasilkam in gasilcem zahvalil za dobro opravljeno delo, ki je bilo predstavljeno v podanih poročilih in je podano tudi v izčrpnem biltenu, ter zaželel še veliko uspeha pri nadaljnjem delu in razvijanju društva. Poleg tega je poudaril, da so gasilske in gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Kamnik veliko pripomogli tudi pri ohranjanju zdravja naših občank in občanov v času epidemije, saj so aktivno in strokovno sodelovali z Občinskim štabom Civilne zaščite Kamnik. Ob tej priložnosti se jim je za nesebično pomoč iskreno zahvalil.

Društvo je tudi letos, tako kot že tradicionalno, izdalo letni bilten, ki vsebuje pregled opravljenih nalog na organizacijskem in operativnem področju za leto 2020.

Podeljena so bila gasilska priznanja in odlikovanja.


<< Nazaj | Novice