Mali grad

Redni letni občni zbor PGD Šmartno v Tuhinju

14.02.2016

 

Včeraj je v prostorih Prostovoljnega gasilskega društva Šmartno v Tuhinju potekal redni letni občni zbor članov. Udeležilo se ga je nekaj več kot 70 članov. Na zboru so predstavili poročila o opravljenih nalogah ter program dela in finančni plan za leto 2016, podelili pa tudi priznanja in značke za dolgoletno delo zaslužnim članom društva.

Redni letni občni zbor PGD Šmartno v Tuhinju

Občnega zbora so se poleg članov udeležili tudi župan Marjan Šarec, predsednik Gasilske zveze Kamnik, namestnica poveljnika Civilne zaščite Občine Kamnik, predsednik Krajevne skupnosti Šmartno v Tuhinju in predstavniki sosednjih gasilskih društev.

Župan Marjan Šarec se je vsem gasilcem in gasilkam PGD Šmartno v Tuhinju zahvalil za dobro opravljeno delo na operativnem in organizacijskem področju, ki je bilo predstavljeno v podanih poročilih, ter zaželel še veliko uspeha pri nadaljnjem delu in razvijanju društva. Poudaril je, da je v prihodnje potrebno v gasilstvu nadaljevati z zastavljenim delom in usmeritvami, saj se v teh časih ljudje vse več zanašajo na pomoč gasilcev tudi ob različnih intervencijah ali dogodkih, ko potrebujejo pomoč.


<< Nazaj | Novice