Mali grad

Redni letni občni zbor PGD Šmartno v Tuhinju

11.02.2018

 

V prostorih Prostovoljnega gasilskega društva Šmartno v Tuhinju se je včeraj, v soboto, 10. februarja 2018, odvijal 110. redni letni občni zbor, na katerem so gasilke in gasilci predstavili delo Društva v letu 2017 in potrdili naloge ter cilje za leto 2018.

Redni letni občni zbor PGD Šmartno v Tuhinju

Občnemu zboru so poleg članic in članov prisostvovali tudi župan Marjan Šarecpredstavnik Gasilske zveze Kamnik, predstavniki sosednjih gasilskih društev in župnik Župnije Šmartno. Za petletno vodenje Društva sta bila ponovno izvoljena dosedanji predsednik Igor Žavbi in poveljnik Tonček Klemen.

Župan Marjan Šarec je ob tej priložnosti pohvalil zgledno delovanje Društva ter sodelovanje gasilk in gasilcev PGD Šmartno v Tuhinju pri preventivnih ukrepih na vodotokih območja, ki ga Društvo pokriva, in obenem opozoril na problem alarmiranja, ki ga bo potrebno urediti. Članicam in članom je z željo, da bi imeli čim manj intervencij, zaželel dobro delo v letu 2018. Ob zaključku pa še čestital prejemnikom republiških in občinskih priznanj ter priznanj za dolgoletno delo, ki so jih članice in člani Prostovoljnega gasilskega društva Šmartno v Tuhinju prejeli po pregledu opravljenega dela.

Z gasilskim pozdravom »Na pomoč!«

Fotografije: PGD Šmartno v Tuhinju


<< Nazaj | Novice