Mali grad

Redni letni občni zbor PGD Šmarca

04.03.2012

 

V prostorih Krajevnega doma Šmarca je včeraj popoldan potekal redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Šmarca , na katerem so predstavili delo društva v letu 2011 in potrdili naloge ter cilje za leto 2012.

 

Občnega zbora so se poleg članov udeležili župan Marjan Šarec, poslanec Državnega zbora mag. Matej Tonin, predstavnik Gasilske zveze Kamnik, poveljnik Civilne zaščite, predsednik KS Šmarca in predstavniki sosednjih gasilskih društev.

Župan Marjan Šarec se je vsem gasilcem in gasilkam PGD Šmarca zahvalil za dobro opravljeno delo, ki je bilo predstavljeno v podanih poročilih, ter zaželel še veliko uspeha pri nadaljnjem delu in razvijanju društva. Dodal je, da bo v prihodnje potrebno v gasilstvu dati poudarek na usposobljenosti in opremljenosti prostovoljnih gasilcev.

Poslanec mag. Matej Tonin je v nagovoru poudaril, da je PGD Šmarca prostovoljno društvo, ki dobro deluje in je pri svojem delu uspešno, zato je lahko vzor drugim društvom. Prav tako se je vsem zahvalil za dobro opravljeno delo ter zaželel čim manj intervencij.


<< Nazaj | Novice