Mali grad

Redni letni občni zbor PGD Kamniška Bistrica

19.03.2017

 

V gostišču Pri planinskem orlu je včeraj potekal redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Kamniška Bistrica, na katerem so predstavil delo društva v letu 2016 in potrdili naloge ter cilje za leto 2017.

Redni letni občni zbor PGD Kamniška Bistrica

Občnega zbora PGD Kamniška Bistrica so se poleg članic in članov udeležili tudi župan Marjan Šarec, poveljnik Civilne zaščite Občine Kamnik, predstavnik Gasilske zveze Kamnik in predstavniki sosednjih gasilskih društev.

Župan Marjan Šarec se je gasilkam in gasilcem PGD Kamniška Bistrica zahvalil za dobro opravljeno delo, ki je bilo predstavljeno v podanih poročilih, in jim zaželel veliko uspeha pri nadaljnjem delu in razvijanju Društva. Poudaril je, kako zelo je pomembno dobro sodelovanje med društvi ter sektorji Gasilske zveze Kamnik, saj morajo intervencije potekati učinkovito in usklajeno. Na takšno usklajeno delovanje ne nazadnje kažejo dobri rezultati uspešno opravljenih intervencij. V prihodnje je potrebno v gasilstvu dati poudarek na sodelovanju in izobraževanju prostovoljnih društev, je še dodal župan. 

Po prebranih poročilih, poročilu verifikacijske komisije so sprejeli program dela za leto 2017, plan potreb za tekoče leto, na koncu pa zaslužnim gasilkam in gasilcem podelili napredovanja, priznanja za dolgoletno delo ter delo v operativi.


<< Nazaj | Novice