Mali grad

Redni letni občni zbor Medobčinskega društva invalidov Kamnik

18.03.2016

 

Popoldan se je v gostilni Pri planinskem orlu v Stahovici odvijal redni letni občni zbor članov Medobčinskega društva invalidov Kamnik, ki se ga je udeležil tudi župan Marjan Šarec.

Redni letni občni zbor Medobčinskega društva invalidov Kamnik

Sprva je članice, člane in vabljene goste pozdravil predsednik Medobčinskega društva invalidov Kamnik Janez Sedušak, ki je med drugim poudaril dobro sodelovanje društva tako med Občino Kamnik kot tudi Občino Komenda. Izčrpno je podal pregled opravljenega dela v letu 2015 in predstavil načrte dela za letošnje leto.

Društvo, ki šteje okoli 1000 članov, bo v letošnjem letu izvajalo posebne programe na lokalni ravni, in sicer informativne dejavnosti, športne dejavnosti, program preprečevanja in blaženja socialnih ter psihičnih posledic in zagotavljanje zagovorništva. Izvajali pa bodo tudi rehabilitacijski program, okrevanje v zdraviliščih in se ukvarjali s kulturno dejavnostjo.

Župan Marjan Šarec je bo tej priložnosti članicam in članom namenil naslednje spodbudne besede: »Bili ste zelo dejavni na čelu z vašim predsednikom. Pomembno je druženje in to je prava pot. Vaše društvo, ki je v lanskem letu praznovalo okrogli jubilej, lepo sodeluje tudi z Občino Kamnik. V letu 2016 pa vam želim veliko prijetnih trenutkov, obilo novih prijateljstev in uspešno realiziranih planov.«

Za glasbeno popestritev dogajanja je poskrbel Roman Tošnjak.


<< Nazaj | Novice