Mali grad

Redni letni občni zbor Društva podeželskih žena Kamnik- Komenda

23.02.2013

 

Dopoldan je v gostilni Pri planinskem orlu v Stahovici potekal redni letni občni zbor Društva podeželskih žena Kamnik - Komenda. Članice Društva so tudi letos medse povabile župana Marjana Šarca, ki se je z veseljem odzval povabilu.

V letu 2012 so se članice Društva podeželskih žena Kamnik - Komenda sestale na rednih sestankih, poleg tega so bile aktivne na plavalnem tečaju, kuharskih delavnicah, različnih tečajih, predavanjih in strokovnih izletih. Z uvodnimi besedami je predsednica Društva podeželskih žena Kamnik- Komenda Cvetka Ristovski podala pregled opravljenega dela v letu 2012 in načrte za letošnje leto. Delovno predsedstvo pa je nato predstavilo različna poročila preteklega leta.

Zbrane v Stahovici je s sledečimi besedami pozdravil tudi župan Marjan Šarec. »Leto je naokoli in ponovno se srečamo. Kot smo slišali, ste bile članice Društva podeželskih žena Kamnik- Komenda tudi letos zelo aktivne. Izzivov in priložnosti za vaše dejavnosti je v naši občini veliko. Vsekakor pa je pri uresničevanju razvoja podeželja nujno tudi sodelovanje s samo lokalno skupnostjo in naj na tem mestu poudarim, da si Občina Kamnik prizadeva vključevati lokalna društva v mnoge dogodke naše občine. Upam, da bomo tudi letos sodelovali in s tem pripomogli, da se bo podeželje oziroma kmetijska panoga v mestu Kamnik razvijala v luči, ki si jo želimo tako vi kot tudi mi. Prav je, da tovrstno sodelovanje krepimo in Občina Kamnik si bo za to prizadevala še naprej. Ob prihajajočem dnevu žena pa vam želim, da bi praznik preživele vsaka na svoj način. Pred vami naj bo resnično uspešno leto.«

Za glasbeno popestritev druženja sta na citrah poskrbeli Nuša Golob in Nina Ogrinec, z recitacijo nas je navdušila Tatjana Koželj. Da članicam ni nikoli dolgčas so dokazale z današnjo kratko igrico, s katero so do solz nasmejale vse prisotne občnega zbora Društva podeželskih žena Kamnik - Komenda. Ob koncu pa so zaplesale še ob zvokih harmonike, na katero je zaigrala Anica Močnik.

 


<< Nazaj | Novice