Mali grad

Redni letni občni zbor Društva podeželskih žena Kamnik- Komenda

21.01.2012

 

Dopoldan je v gostilni pri Planinskem orlu v Stahovici potekal redni letni občni zbor Društva podeželskih žena Kamnik - Komenda. V svoj krog so povabile tudi župana Marjana Šarca.

 

Po uvodnem pozdravu podpredsednice Društva Irene Pibernik so članice društva najprej izvolile delovna telesa Občnega zbora. Sledilo je poročilo o delu v letu 2011 ter razprava in potrditev poročil. O aktualni zakonodaji na področju kmetijstva je spregovoril predsednik KGZS Kamnik Jožef Romšak.

 

Delovno predsedstvo je članicam Društva podeželskih žena Kamnik - Komenda predstavilo Program dela za leto 2012, nato pa je vse prisotne pozdravil župan Marjan Šarec. V svojem govoru se jim je zahvalil za njihovo delo ter poudaril, da je nujna združitev mesta in podeželja. Izpostavil je pomen lokalne samooskrbe, za katero se zavzema tudi sam. Pohvalil je njihovo sodelovanje s sosednjimi občinami ter jim zaželel veliko uspeha in skupnih projektov.

Na koncu je članice Društva podeželskih žena Kamnik – Komenda presenetil igralec Gregor Čušin, ki jim je zaigral del svoje predstave Hagada.<< Nazaj | Novice