Mali grad

Redna občna zbora PGD Zgornji Tuhinj in PGD Šmartno v Tuhinju

16.02.2013

 

Drevi sta potekala redna občna zbora PGD Zgornji Tuhinj in PGD Šmartno v Tuhinju, kjer je zbranim nekaj besed namenil tudi župan Marjan Šarec.

V prostorih PGD Zgornji Tuhinj je delovno predsedstvo 102. občnega zbora PGD Zgornji Tuhinj predstavilo delo društva v letu 2012 in potrdilo naloge ter cilje za leto 2013. Občnega zbora so se poleg članov društva udeležili župan Marjan Šarec, poslanec mag. Matej Tonin, poveljnik Civilne zaščite Kamnik mag. Matjaž Srša, predstavnik Gasilske zveze Kamnik Marjan Semprimožnik in predsednik Krajevne skupnosti Zgornji Tuhinj Dejan Bajde.

Občni zbor pa je potekal tudi v prostorih PGD Šmartno v Tuhinju, kjer so bile predstavljene lanskoletne aktivnosti društva. Na občnem zboru PGD Šmartno v Tuhinju so zbrani potrdili naloge ter cilje za letošnje leto. Poleg članov društva pa so zboru prisostvovali tudi župan Marjan Šarec, poveljnik Civilne zaščite Kamnik mag. Matjaž Srša, predstavnik Gasilske zveze Kamnik Janez Repanšek, predsednica Krajevne skupnosti Šmartno Tatjana Cevec Drolc in ravnateljica Osnovne šole Šmartno Jožica Hribar.

V nagovorih obeh občnih zborov se je župan Marjan Šarec zahvalil vsem gasilkam in gasilcem za dobro opravljeno delo, ki je bilo drevi predstavljeno v podanih poročili. Zaželel jim je še veliko uspeha pri nadaljnjem delu in razvijanju obeh društev. Nazadnje pa poudaril pomembnost prostovoljstva v naši občini, kjer brez ustrezne usposobljenosti in opremljenosti enot prostovoljnih gasilk in gasilcev Gasilske zveze Kamnik vsekakor nebi delovali tako uspešno.


 


<< Nazaj | Novice