Mali grad

Redna letna skupščina Društva upokojencev Kamnik

22.03.2017

 

Redna letna skupščina Društva upokojencev KamnikDopoldan se je v prostorih Društva upokojencev Kamnik odvijala redna letna skupščina. Povabilu se je odzval predsednik Zveze društev upokojencev Slovenije Janez Sušnik, kot vsako leto pa se jim je tudi tokrat pridružil župan Marjan Šarec.

Zbrane članice in člane je najprej pozdravil predsednik Vinko Polak, nato pa besedo predal županu Marjanu Šarcu, ki se vedno z velikim veseljem odzove povabilom kamniškega društva. Vsem in vsakemu posebej se je zahvalil za dobro delo Društva, predvsem pa za to, ker znajo ohranjati pozitivno energijo, se radi družijo in marsikateri turoben dan naredijo še kako veselega. Starost ni sinonim za neaktivnost in članice in člani Društva to še kako dokazujejo.

Predsednik Zveze društev upokojencev Slovenije Janez Sušnik se je pridružil pohvali Društvu ter poudaril, da je pohvala županov velik ponos za delo društva, saj opaža, da društva s podporo lokalne skupnosti dobijo dodaten zagon za opravljanje svojega poslanstva. Na koncu je omenil se delovanje ZDUS-a in dejal, da bo Zveza še naprej zastopala vse upokojence in se borila za njihov status. 

V nadaljevanju skupščine je delovno predsedstvo predstavilo poročila preteklega leta in zbrane seznanilo s cilji, ki so si jih zadali v letošnjem letu ter s finančnim načrtom za leto 2017.


<< Nazaj | Novice