Mali grad

Redna letna občna zbora prostovoljnih gasilskih društev Srednja vas in Špitalič

15.09.2021

 

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Srednja vas

Članice in člani PGD Srednja vas so se v soboto, 11. septembra 2021, zbrali na rednem letnem občnem zboru in predlagali poslovanje ter opravljeno delo v preteklem letu. V poročilih je bilo predstavljeno delo na organizacijskem in operativnem področju v preteklem letu, člani društva pa so soglasno potrdili vsa poročila in sprejeli program dela za leto 2021. Na občnem zboru je bil izvoljen novi predsednik društva Slavko Bučevec.

Občnega zbora so se poleg gasilk in gasilcev udeležili gostje, in sicer župan Matej Slapar in poveljnik Gasilske zveze Kamnik Gašper Baloh.

Župan Matej Slapar se je vsem gasilkam in gasilcem PGD Srednja vas zahvalil za dobro opravljeno delo, ki je bilo predstavljeno v podanih poročilih, ter zaželel še veliko uspeha pri nadaljnjem delu in razvijanju društva. Čestital je novo izvoljenemu predsedniku društva in namenil iskrene čestitke tudi vsem prejemnikom značk in priznanj.

Ob tej priložnosti so bile podeljene značke in priznanja Gasilske zveze Kamnik ter Gasilske zveze Slovenije.

Redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Špitalič

Članice in člani PGD Špitalič so se v soboto, 11. septembra 2021, zbrali na rednem letnem občnem zboru in predlagali poslovanje ter opravljeno delo v preteklem letu. V poročilih je bilo predstavljeno delo na organizacijskem in operativnem področju v preteklem letu, člani društva pa so soglasno potrdili vsa poročila in sprejeli program dela za leto 2021.

Občnega zbora so se poleg gasilk in gasilcev udeležili gostje, in sicer predstavnik Gasilske zveze Kamnik Marjan Semprimožnik, predstavniki sosednih društev, predsednik Krajevne skupnosti Špitalič in predstavniki sosednjih gasilskih društev.

Sicer pa so v letošnjem letu članice in člani praznovali okrogli jubilej, o čemer si lahko več preberete na spletni povezavi TUKAJ.


<< Nazaj | Novice