Mali grad

Redna letna občna zbora PGD Kamniška Bistrica in PGD Motnik

04.03.2018

 

Redna letna občna zbora PGD Kamniška Bistrica in PGD MotnikPri Planinskem orlu je včeraj potekal redni letni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Kamniška Bistrica, v Kulturnem domu Motnik pa so se na občnem zboru zbrale gasilke in gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Motnik. Predstavljeno je bilo delo obeh društev v letu 2017 in potrjene naloge ter cilji za leto 2018. 

Občnega zbora gasilk in gasilcev Prostovoljnega gasilskega društva Kamniška Bistrica so se poleg članic in članov udeležili tudi župan Marjan Šarec, poveljnica Gasilske zveze Kamnik Simona Oblak, predstavniki sosednjih gasilskih društev in drugi vabljeni.

Župan Marjan Šarec je ob tej priložnosti pohvalil delo Prostovoljnega gasilskega društva Kamniška Bistrica ter se jim zahvalil za dobro sodelovanje v preteklem letu. Izpostavil je dobro delo na intervencijah in obenem poudaril, da nesebična pomoč in pripravljenost pomagati sočloveku nikakor ni nekaj, kar bi bilo samoumevno, ampak, da so gasilke in gasilci tisti, ki svoje poslanstvo opravljajo s srcem. Zaželel jim je uspeha in dobrega sodelovanja tudi v letu 2018.

Kot rečeno, se je včeraj odvijal tudi občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Motnik.

V dvorani Kulturnega doma Motnik so se zbranim članicam in članom pridružili tudi podžupan Igor Žavbi, predstavnik Gasilske zveze Kamnik, predstavnik Civilne zaščite Kamnik in predstavniki sosednjih gasilskih društev.

Podžupan Igor Žavbi se je zahvalil za dobro opravljeno delo in sodelovanje v preteklem letu. Pohvalil je delovanje Društva in izpostavil dobro delo na intervencijah, saj so le-te potekale strokovno in brez poškodb. Poudaril je, da je bilo preteklo leto tako na nivoju PGD Motnik kot tudi na nivoju celotne Zveze mirno, kar se tiče večjih intervencij. Na koncu se je podžupan zahvalil vsem gasilkam in gasilcem za njihovo nesebično pomoč in pripravljenost pomagati sočloveku ter čestital zaslužnim gasilkam in gasilcem, ki so prejeli priznanja za njihovo delo.


<< Nazaj | Novice