Mali grad

Redna letna občna zbora PGD Gozd in PGD Sela

31.01.2016

 

V prostorih Prostovoljnega gasilskega društva Gozd in Prostovoljnega gasilskega društva Sela stavčeraj potekala redna letna občna zbora, na katerih so predstavili delo društev v letu 2015 in potrdili naloge ter cilje za leto 2016.

Občnih zborov so se poleg članov udeležili tudi župan Marjan Šarec, predstavnik Gasilske zveze Kamnik, poveljnik Civilne zaščite, predsednik krajevne skupnosti in predstavniki sosednjih gasilskih društev.

Župan Marjan Šarec se je vsem gasilcem in gasilkam PGD Gozd in PGD Sela zahvalil za dobro opravljeno delo, ki je bilo predstavljeno v podanih poročilih, ter zaželel še veliko uspeha pri nadaljnjem delu in razvijanju posameznega društva. Poudaril je, da so jasni cilji v društvu ključ za uspešno delovanje.  V društvih je potrebno posebno pozornost nameniti usposobljenosti in opremljenosti prostovoljnih gasilcev. Zelo pomembni so odnosi ter razumevanje v društvu ter v Gasilski zvezi Kamnik, saj morajo gasilci na intervencijah delovati usklajeno in timsko, kar kažejo rezultati uspešno opravljenih intervencij.


<< Nazaj | Novice