Mali grad

Razpis za zimovanje otrok na Mali planini

07.02.2017

 

Razpis za zimovanje otrok na Mali planiniMladinski odsek Planinskega društva Kamnik objavlja razpis VESELE GORICE V SNEGU - Zimovanje za otroke od tretjega do devetega razreda osnovne šole. Ej, otroci, poleti se je na taboru Vesele Gorice tako "full hudo dogajalo", da ne bomo dočakali poletja in smo rekli - ja hudirja, saj smo pravi planinci in pravi planinci hodijo v gore tudi pozimi. Tako so si naše Vesele Gorice nadele volneno kapico in veselo odkorakale na Veliko planino. Se jim bomo pridružili?! Sevedaaaaa ...

In komu so Vesele Gorice v snegu namenjene?
Vsem nadobudnim cici in mladim planincem, ki imajo radi Vesele Gorice, so v letu 2016 opravili najmanj deset planinskih izletov in SO ČLANI PLANINSKEGA DRUŠTVA KAMNIK. Prednost imajo otroci, ki so se udeležili poletnega tabora Vesele Gorice.

Kdaj: od 24. do 27. februarja 2017. 

Kje: Domžalski dom na Mali planini

Oprema: osebna oprema za štiridnevno bivanje, oblačila, primerna za delo na terenu (sneg in mraz), nahrbtnik za turo in oprema za turo. Podroben seznam boste starši prejeli na uvodnem sestanku. PREPOVEDANI so vsi mobilni telefoni in elektronske igrice (Game Boy, PSP ...)!

Prehrana: 3 x polni penzion. Ves čas bo na voljo tudi čaj.

Strošek usposabljanja in način plačila: 90 evrov na posameznika (vključen 3 x polni penzion, vodenje in organizacijo). 

Po prejeti prijavi boste na elektronski naslov prejeli predračun, katerega morate plačati do na njem navedenega datuma. Prijava bo potrjena šele po plačilu stroška usposabljanja.

Odpoved: Prijavljeni udeleženec ima pravico pisno odpovedati udeležbo, kar sporoči na spodaj navedeni naslov. V tem primeru ima organizator pravico zadržati del stroškov. Višina zadržanega zneska je odvisna od časa, v katerem je udeleženec odpovedal svojo udeležbo na zimovanju (do 10 dni pred akcijo - 10 odstotkov višine stroškov; manj kot 10 dni pred akcijo - 50 odstotkov višine stroškov). Plačila ste izjemoma oproščeni na podlagi zdravniškega potrdila, s katerim potrjujete, da se iz opravičljivih vzrokov ne morete udeležiti zimovanja, na katerega ste prijavljeni.

Več informacij dobite na elektronskem naslovu mladinski.odsek@pdkamnik.si ali na telefonski številki 041/552 939 (Urška Petek - vodja zimovanja).

Zimovanje bodo vodili izkušeni vodniki Planinske zveze Slovenije, gorski vodniki in gorski reševalci.

Projekt sta podprli Planinska zveza Slovenije in Občina Kamnik preko sredstev javnega razpisa in v sodelovanju z Društvom gorska reševalna služba Kamnik.

Celoten razpis
Prijavnica / osebni list otroka

Besedilo: Planinsko društvo Kamnik
Fotografije: Matjaž Šerkezi


<< Nazaj | Novice