Mali grad

Rambo je pač Rambo

13.08.2015

 

Za nami je sreda. Rambo Amadeus je oddelal svoje in dokazal, zakaj je ena največjih zvezd letošnjega Kamfesta. Tokrat smo zabeležili tudi večji obisk iz Kamniku bolj oddaljenih krajev in nedvomno so obiskovalci lahko videli, zakaj ima Kamnik Kamfest tako rad.

Na drugih frontah je Sam Sebastian čaral, Divji mož (ki je skupaj s Katarino Goltez tudi pripravil vizualno podobo letošnjega festivala) je otvarjal svojo mobilno razstavo, FerFudovci so nahranili mimoidoče, Tjaša Fabjančič očarala poslušalce na Gradu Zaprice, Dežurni krivci so krivili na Večernem odru, obiskovalci Katzeneberga pa so si lahko ogledali pretresljiv film o tragediji na drugi najvišji gori na svetu - K2.

Četrtek bo v znamenju kamniškega swinga, Glavni oder bo zasedel istrski etno rocker Rudi BučarIrena Tomažin bo solirala na Zapricah, v kino pa tokrat vabljeni ljubitelji slovenskih romantičnih komedij - na veliko platno Katzenberga namreč prihaja film Blaža Završnika Pot v raj.

Celoten program poletnega druženja si lahko ogledate tukaj, več o dogajanju pa lahko spremljate na uradni spletni strani organizatorjev www.kamfest.org in na družabnem omrežju Facebook.

Se vidimo!


<< Nazaj | Novice