Mali grad

Pustna sobota na Veliki planini

27.02.2019

 

Pustna sobota na Veliki planiniPrihaja pust, pust nasmejanih ust! Na vprašanje: Imate kaj za pusta hrusta? bo tudi tokrat odgovor pri nas: Imamo! Na Zelenem robu vas čakajo odlične domače pustne dobrote, na pustno soboto pa bodo našemljeni obiskovalci za vozovnico odšteli le 10 evrov.

Februar nam ne prinaša snega, temveč sončne žarke in v prihodnjih dneh se bo ponovno otoplilo! Če boste pustno soboto izkoristili za skok na planino, se ne pozabite našemiti, saj bodo pustne šeme za povratno vozovnico odštele le 10 EUR! Ob sladkih dobrotah se boste lahko okrepčali v gostišču Zeleni rob, kjer bo zadišalo po domačih kvašenih flancatih. Naužijte se vitamina D, gorskega zraka, z malo sreče in raziskovanja pa boste na planini in v dolini že našli prve znanilce pomladi.

Vse mlade nadobudneže vabimo v otroški zimski park, ki bo med šolskimi počitnicami odprt od srede, 27. februarja, do nedelje, 3. marca, vsak dan med 10. in 16. uro.

Ta konec tedna imamo še na voljo prosta mesta za nočno sankanje in proste sani, ki si jih lahko izposodite pri nas! Obvezne so prehodne rezervacije po telefonu na številki 01/832 72 58 ali info@velikaplanina.si.

Po izročilu naj bi pust sicer odganjal zimo, mi pa vabimo sončne žarke, lepo vreme in obiskovalce, da obiščete Veliko planino, saj ta v zimskih mesecih ponuja mnogo čarov!

Na voljo so subvencionirane vozovnice za kamniške osnovnošolce, ki jih v višini 40 odstotkov subvencionira Občina Kamnik. Subvencija velja za vse dnevne, sankaške in klasične povratne ali enosmerne vozovnice. Na subvencionirano vozovnico opozorite na blagajni ob nakupu.

Spremljajte vremenske razmere ter obratovanje naprav na www.velikaplanina.si.

*S sprejemom akcijske vozovnice soglašate, da fotografije lahko objavimo na naši spletni strani, facebook strani in instagram profilu.

*Akcijska vozovnica velja le na dan nakupa za dnevne povratne vozovnice, in ne velja v času nočnega sankanja.

Besedilo: Velika planina, d. o. o.
Fotografije: Grega Eržen in Velika planina, d. o. o.


<< Nazaj | Novice