Mali grad

Pust v Kamniku

16.02.2012

 

SOBOTA, 18. februar 2012

KDAJ: ob 9.30. uri
KJE: OŠ Marije Vere – Ljubljanska cesta – Klavčičeva ulica – OŠ Marije Vere

V soboto, 18. februarja 2012, bo na Duplici druga pustna povorka s pričetkom ob 9.30. uri. Zbor pustnih mask je pri OŠ Marije Vere, nato pa se bodo maškare sprehodile po Ljubljanski cesti do Lidla, Klavčičevi ulici in nazaj do osnovne šole. Nastopili bodo Stranjska godba, kamniške mažoretke ter učenci OŠ Marije Vere.

Pustovanje organizira OŠ Marije Vere in KS Duplica.

KDAJ: ob 11. uri
KJE: Pastirsko naselje na Veliki planini

PD Bajtar Velika planina vas v soboto, 18. februarja 2012, ob 11. uri vabi na tradicionalno tekmovanje Pustni smuk, v pastirski stan na Veliki planini. Oblecite pustno masko, tekmujte v veleslalomu in si privoščite slastni krof!

KDAJ: ob 14. uri
KJE: Pub pod Skalo

Po enoletnem premoru se vračamo na našo smuk progo Pod Skalo (severna pešpot na Stari grad ali Špico), kjer smo že pripravili in utrdili progo za sobotno tekmovanje. Vsakega tekmovalca bomo pogostili z malico, najboljše pa tudi nagradili na uradni razglasitvi rezultatov v Pubu Pod Skalo po uradnem tekmovalnem programu. Pustna sobota se bo nadaljevala s pustnim rajanjem in nagradami za najboljše maske.

KDAJ: ob 20. uri
KJE: Gostilna Pri Planinskem orlu

V soboto, 18. februarja 2012, vas vljudno vabimo na tradicionalno "Pustovanje z živo glasbo in bogatimi nagradami".
Za vesele viže in dobro voljo bo skrbel ansambel GALOP, zato kar veselo v maškare, kajti najlepše maske bodo bogato nagrajene.

KDAJ: ob 20. uri
KJE: Hotel Malograjski dvor

Pustovanje v Malograjskem dvoru, v soboto 18. februarja 2012 s pričetkom ob 20. uri. Veliko plesa,  pustne dobrote in  odlično vzdušje.
Najlepše 3 maske bodo pustno nagrajene.

TOREK, 21. februar 2012

KDAJ: ob 16. uri
KJE: Glavni trg – Šutna – Športna dvorana OŠ Frana Albrehta

Tradicionalna pustna povorka v Kamniku se začne ob 16. uri na Glavnem trgu. Ob spremstvu Mestne godbe Kamnik in kamniških mažoretk se bodo pustne maske sprehodile po Šutni, do Športne dvorane, kjer se bo nadaljevalo pustno rajanje. Vsaka maškara bo ob vstopu v dvorano prejela krof. Animacijski program v dvorani bodo pripravila dekleta iz Plesne šole Miki.
Pustovanje organizira Zavod za turizem in šport v občini Kamnik v sodelovanju z Mladinskim centrom Kotlovnica Kamnik.

KDAJ: ob 16. uri
KJE: zbor maškar na vzhodni strani Motnika (pri Cotl)

Pustovanje organizira Podeželsko društvo Utrip.


<< Nazaj | Novice