Mali grad

Prvomajske počitnice v Kamniku

12.04.2014

 

V času prvomajskih praznikov vam kamniški turistični ponudniki zopet ponujajo enkratno doživetje. Izkoristite brezplačne vožnje mestno-turističnega avtobusa Kamnik-bus in se z njim popeljite do izbranih destinacij! V času od 29. aprila do 4. maja potniki prejmejo posebne ugodnosti in raznovrstne popuste ponudnikov iz Kamnika.

TERME SNOVIK: po zdravje in dobro počutje se odpravite v najvišje ležeče terme v Sloveniji, kjer so vam v času prvomajskih počitnic pripravili posebne kolesarske, pohodniške in druge ugodne pakete. Več na: terme-snovik.si.

VELIKA PLANINA: edinstvena Velika planina kar kliče po doživetjih tudi spomladi, ko jo prekrijejo vijoličasti žafrani. Več na: velikaplanina.si.

NARAVNI ZDRAVILNI GAJ: odklopite se od vsakdanjika in doživite popoln preporod v holističnem centru zdravja. Več na: zdravilnigaj.si.

GOLF ARBORETUM: Golf Arboretum tudi v maju privablja vse golf – užitkarje. Več na: golfarboretum.si.

ARBORETUM VOLČJI POTOK: biser slovenske vrtne kulture je najbolj privlačen prav te dni! Poleg tulipanov, narcis, hiacint in drugih spomladanskih rastlin je vse do sredine junija na ogled največja razstava dinozavrov v naravni velikosti v Sloveniji! Več na: arboretum.si.

Besedilo in fotografije: Zavod za turizem in šport v občini Kamnik


<< Nazaj | Novice