Mali grad

Prvi operativni sestanek glede sanacije strojnice nihalke na Veliki planini

17.08.2011

 

V prostorih družbe Velika planina d.o.o. je danes potekal prvi operativni sestanek glede sanacije strojnice nihalke na Veliki planini. Sestanek je vodil direktor družbe Velika planina d.o.o., Dušan Bombač, udeležili pa so se ga vodilni partner in izvajalec Elcon d.o.o. (Miran Kosmač) in podizvajalci Steurer Seilbahnen AG (Martin Wetzel in Thomas Rentsch), Saning International d.o.o. (Rudi Velkavrh in Edo Velkavrh), Boris Žlender s.p. in Costa s.p. (Darko Derling) in elektrovzdrževalec Tadej Petek s.p.. Sestanka se je udeležil tudi predstavnik občine, Jože Tomelj.

 

Preverili so tehnično dokumentacijo, uskladili terminske plane, opravili še zadnje meritve. Sestanek so zaključili z ugotovitvijo, da so vsa pripravljalna dela opravljena in izvedena skladno z zakonodajo ter usklajeni vsi pogoji, ki bodo omogočili ponovni zagon nihalke skladno s predvidenim datumom, to je 15. december 2011.

 

Nihalka in sedežnica obratujeta po ustaljenem voznem redu, zaradi remonta pa bo obratovanje naprav zaustavljeno 23. septembra 2011.


<< Nazaj | Novice