Mali grad

Prvi dan nočnega sankanja na Veliki planini brezplačno

17.02.2016

 

Prvi dan nočnega sankanja na Veliki planini brezplačnoZ veseljem vam sporočamo, da v petek, 19. februarja 2016, pričnemo z nočnim sankanjem. Vse adrenalina željne na ta dan vabimo na brezplačno sankaško avanturo.

Proga se nahaja ob dvosedežnici Šimnovec in je dolga 2,4 kilometra ter primerno urejena in osvetljena.

Nočno sankanje bo možno od 17. do 20. Zadnja nihalka vas v dolino odpelje ob 21. uri. Za organizirane večje skupine se odhod v dolino z nihalko lahko podaljša do 22. ure.

Pripravljamo vam posebno akcijo, plačate le 11 evrov za vstopnico za nihalko, prevoz s sedežnico in spusti pa so brezplačni. V kolikor nimate svojih sani, si jih lahko izposodite pri zgornji postaji nihalke za 2,5 evra.

O vremenskih razmerah na planini vas bomo sproti obveščali na naši spletni strani in našem Facebook profilu. Zaradi omejenega števila sankačev so potrebne predhodne rezervacije na telefonsko številko 031 680 862.

Tudi ta vikend se bo na Veliki planini dogajalo. Za nekatere ta vikend pomeni konec počitnic, drugi pa z njimi šele pričenjajo. Mi smo se odločili, da razveselimo vse, zimskih aktivnosti željne navdušence. Vremenska napoved pa je ugodna.

V neposredni bližini smučišča se lahko okrepčate na Zelenem robu in v okrepčevalnici Skodla. Na Zelenem robu si lahko privoščite  odlične jedi na žlico in najboljše skutine štruklje, v okrepčevalnici Skodla pa prigrizke in pizze. 

Da pa od nas ne odidete lačni za vas poskrbijo v Gostilni pod žičnico, kjer ta vikend priporočamo, firštov golaž, svinjsko pečenko, piščanca v smetanovi omaki ali pa zrezek Velika planina (polnjen s kremnim sirom, domačo divjačinsko salamo in jurčki). Za vas pripravljamo tudi okusne sladice.

Več informacij in živo kamero si lahko ogledate na www.velikaplanina.si.

Besedilo in fotografiji: Velika planina d.o.o.


<< Nazaj | Novice