Mali grad

Prvi dan 9. Kvadratlona v znamenju ekipe Stavca bar

29.07.2016

 

Sedaj že tradicionalna prireditev konec meseca julija, ko v Kamniku ni veliko športnih dogodkov v tem času, se je začela z lepim številom sodelujočim ekip. Na 9. Kvadratlonu, edinstveni prireditvi v Sloveniji, ki ga organizira Športna zveza Občine Kamnik s pomočjo Občine Kamnik in Zavoda za turizem in šport v Občini Kamnik, Calcit Volleyballa, Vaterpolskega društva Kamnik ter sponzorjev, se letos meri deset ekip.

Prvi dan 9. Kvadratlona v znamenju ekipe Stavca bar

Ekipe se merijo v nogometu na mivki, košarki 3x3, odbojki na mivki in na koncu še v vaterpolu. O letošnjih favoritih tekmovanja je težko govoriti, saj so ekipe precej izenačene, kar se je pokazalo že prvi dan, ko so ekipe tekmovale v nogometu na mivki.

Kar nekaj tekem se je končalo šele po streljanju kazenskih strelov, največ sreče pa so imeli igralci ekipe Stavca bar, ki se jim je odprlo šele v finalu, ko so nadigrali ekipo ZZP Proteini.si. V tekmi za tretje mesto so bili od ekipe ŠKD Mekinje boljši igralci Cico teama. Peti so bili Hribovska mornarica, presenečenje turnirja so bile Carice na šestem mestu, sedma je bila ekipa Skor zares, osma Železni team, deveti Mamuti in deseti Pool Bar.

Danes se bodo ekipe ob 18. uri merile v košarki, jutri v odbojki na mivki ob 11. uri, tekme v vaterpolu pa se bodo začele ob 17. uri. Podelitev nagrad najboljšim ekipam in posameznikom bo ob 21. uri na kamniškem bazenu.

Besedilo in fotografije: Cico1.


<< Nazaj | Novice