Mali grad

Prvi KUL PETEK ta petek

02.07.2021

 

Organizator kulinarične prireditve Kul petek Zavod za turizem in šport Kamnik z veseljem sporoča, da KUL PETEK ta petek bo. Ob poletnih petkih se bo park Evropa tudi letos spremenil v udobno dnevno sobo z ležalniki, mizicami in prijetnim ambientom ter glasbeno spremljavo ob dobri večerji. Po izredno vročih dnevih se bodo obiskovalci lahko ohladili v zelenilu parka na svežem zraku, se odžejali s kamniškimi pivi ter preizkušali kulinarično ponudbo prvega KUL petka letošnjega poletja.

Tudi to poletje bo ob petkih zvečer zadišalo iz parka Evrope, kulinarika pa je močno povezana tudi z ambientom, v katerem je hrana postrežena. Tako kulinarične večere v Parku Evropa vsako leto spremlja dobra glasba. Kvalitetna hrana in pijača, postrežena v takšnem okolju, je zagotovo še bolj okusna in prijetna, saj je tako vzdušje za obiskovalce popolno.

Tako je prireditev KUL(inarični) petek vsako leto vedno bolje obiskana. Še posebno v času po strogih ukrepih, ljudje še bolj cenimo druženje ob dobri hrani, pijači in glasbi, zato si organizator nadeja lepo število obiskovalcev.

Ob prijetni večerji v zavetju parka Evropa boste v petek, 2. julija, od 18. do 23. ure lahko uživali ob živi glasbi in družbi glasbene skupine Lombardo,

Za » kul« gostinsko ponudbo na prvem Kul petku so poskrbeli Mangotree s tajsko hrano, »kul« kamniško pivo Meninc pa bo gasilo žejo po razgretem petkovem dnevu.

V kamniškem parku Evropa načrtujemo še nekaj KUL petkov  s »kul« hrano, pijačo in glasbo vsak petek do konca julija. Pod zvezdami se bomo ob petkovih večerih družili od 18. do 23. ure. Vsak teden pa bo obiskovalce razvajala nekoliko drugačna gostinska ponudba ter druga zvrst glasbe.

Rok Jarc, direktor Zavoda za turizem in šport Kamnik, sporoča: »Iskreno smo veseli, da bomo tudi to poletje lahko izpeljali našo tradicionalno prireditev KUL petek in se že v naprej na tem mestu iskreno zahvaljujemo vsem odgovornim obiskovalcem prireditve, ker boste spoštovali vsa navodila rediteljev in organizatorja. Veselimo se vas naslednji petek, 9. julija ob istem času v istem parku.«

Se srečamo pod zvezdami na najbolj KUL petku tega poletja.

Besedilo in fotografija: Nina Irt, Zavod za turizem in šport Kamnik


<< Nazaj | Novice