Mali grad

Prireditev "Z zvezdami v praznični čas..." v OŠ Šmartno v Tuhinju

10.12.2010

 

Včeraj so učenci Osnovne šole Šmartno v Tuhinju pripravili prireditev ob dnevu odprtih vrat z naslovom »Z zvezdami v praznični čas ...«. Celotno dogajanje je bilo praznično obarvano, zbrane učence, učitelje in starše pa je nagovoril tudi kamniški župan, Marjan Šarec.

Obiskovalci so si lahko ogledali razstavo izdelkov z božično-novoletnimi motivi, ki so jih izdelali učenci v okviru tehniškega dneva, pokusili kakšen piškot, se ogreli s toplim čajem ali zgolj sproščeno poklepetali.

V uvodnem delu kulturnega programa je vse obiskovalce pozdravila in nagovorila ravnateljica, Jožica Hribar, nekaj besed pa je spregovoril tudi župan občine Kamnik, Marjan Šarec. Za glasbo so poskrbeli učenci, ki sodelujejo v otroškem in mladinskem pevskem zboru, osrednji del prireditve pa je predstavljala igra Zvezdica Zaspanka, v kateri je osrednjo vlogo odigrala učenka Eva Kožlakar.

Po končanem kulturnem programu so se v odbojki pomerile ekipe učencev, učiteljev in staršev. Druženje je potekalo v prijetnem vzdušju in nas na sproščen način popeljalo v praznični čas.


<< Nazaj | Novice