Mali grad

Prireditev Kamnik. Decembra. Čas veselja. preplavila Palčkova dežela

15.12.2012

 

Prireditev Kamnik. Decembra. Čas veselja je v polnem teku! Z otroškim bazarjem in ustvarjalnimi delavnicami, ki so se odvile v sodelovanju z Vrtcem Antona Medveda Kamnik smo zakorakali v drugi vikend, poimenovan Ustvarjeno za vas.

Skozi celo popoldne so bili obiskovalci lahko dobrodelni, saj je bilo na stojnicah moč kupiti izdelke, ki so jih izdelovali starši in prijatelji vrtca skupaj s strokovnimi delavci na delavnicah v vrtcu.

Praznični oder ter ves Glavni trg z drsališčem se je spremenil v pravo Palčkovo deželo, saj so na njem pokriti s palčkovimi pokrivali nastopili Sten Vilar v podobi Palčka Skakalčka, Plesna šola Miki, Plesna šola Netopir iz Kranja ter Otroški pevski zbor Vrtca Antona Medveda Kamnik.

Zbrano množico najmlajših in njihovih staršev so nagovorili župan Marjan Šarec,  v.d. direktorica Zavoda za turizem in šport v Občini Kamnik Urška Kolar ter ravnateljica Vrtca Antona Medveda Kamnik Renata Rojs. Izrazila je veselje nad udeležbo ter se zahvalila vsem, ki so nakupili izdelke na dobrodelnih stojnicah. S tem so namreč omogočili zimovanje v Kranjski Gori socialno šibkejšim otrokom Vrtca Antona Medveda Kamnik.

Vrhunec prireditve je bil za mnoge najmlajše udeležence prireditve obisk Dedka Mraza ob spremstvu pravljičnih junakov.

Večer se je nadaljeval s koncertom znane slovenske pevke Bilbi.


<< Nazaj | Novice