Mali grad

Pričeli smo z delovanjem zimske službe

26.11.2020

 

Pričeli smo z delovanjem zimske službeNizke temperature in megla na posameznih odsekih občinskih cest že povzročata spolzkost cestišča. Dežurne službe koncesionarja, Komunalnega podjetja Kamnik, d. o. o., so tako včeraj v večernih urah izvedle pregled stanja prevoznosti občinskih cest in ugotovile, da so posamezni odseki in mostovi spolzki ter poledeneli, na omenjenih odsekih pa so takoj pričeli s posipanjem.

Vse voznice in voznike na tem mestu opozarjamo, da tudi v naslednjih dneh, glede na vremenske napovedi, lahko pričakujemo spolzko cestišče, zato prosimo, da hitrost vožnje prilagodite voznim razmeram ter svoja vozila, če tega še niste storili, opremite z ustrezno zimsko opremo.

Poudariti je treba, da moramo pred vožnjo očistiti zaledenela stekla na vozilu, saj bomo le tako imeli nadzor nad potekom prometa med vožnjo.

Občina Kamnik gospodinjstvom podarja sol za posipanje

Občina Kamnik občanke in občane obvešča, da bo tudi v zimski sezoni 2020/2021, v sodelovanju s Komunalnim podjetjem Kamnik, d. o. o., možno prevzeti brezplačno 10-kilogramsko vrečo soli za posipanje.

Enkraten prevzem, ki velja za eno gospodinjstvo in ne za posameznega člana gospodinjstva, bo možen na sedežu Komunalnega podjetja Kamnik, d. o. o. (pred skladiščem) na Cankarjevi cesti 11, in sicer od ponedeljka, 30. novembra 2020 dalje, vsak delovni dan med 7.30 in 14.30.

Pri prevzemu soli je potrebno pokazati osebni dokument, iz katerega bo razvidno, da ste občanka ali občan občine Kamnik.

Sol za posipanje lahko prevzamete do konca zimske sezone, svetujemo pa, da se za prevzem predhodno najavite po telefonu (01/ 839 17 31 ali 031/651 592).


<< Nazaj | Novice