Mali grad

Preživite silvestrsko noč v Pravljičnem Kamniku

31.12.2017

 

Preživite silvestrsko noč v Pravljičnem KamnikuV Kamniku se že tradicionalno od minulega leta poslavljamo s skupino koncertov, ki so se odvijali ta konec tedna. Vabljeni v Pravljični Kamnik tudi na današnji večer, 31. december, ko se bomo prav posebej pravljično, s tradicionalnim silvestrovanjem na Glavnem trgu, poslovili od starega leta in nazdravili letu 2018.

Silvestrovo bomo tokrat pričakali skupaj s Skupino Špica, ki bo z glasbo zabavala od 22. ure dalje. Skupina Špica ima za seboj že več let ustvarjanja. Začeli so leta 2002 kot trio, danes so kvartet. Očeta dveh od njih sta bila člana Ansambla bratov Poljanšek, tako da sta rasla skupaj z narodnozabavno glasbo in glasbenimi nastopi. Zagotovo bodo poskrbeli, da bo najdaljša noč v letu nepozabna.

Preživite silvestrsko noč v Pravljičnem Kamniku Pred polnočjo bo obiskovalcem voščila direktorica Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik Božena Peterlin, nato pa jih bo nagovoril župan Občine Kamnik Marjan Šarec, ki bo tudi odšteval do novega leta.

Vabimo vas, da se nam z obilico dobre volje pridružite v Pravljičnem Kamniku in z nami preživite nepozabno silvestrsko noč.


<< Nazaj | Novice