Mali grad

Predstavljamo vam nov promocijski film Kamnika

15.06.2015

 

Že nekaj let je v nas zorela ideja o nastanku novega promocijskega filma o Kamniku. Pred kratkim osveženo celostno grafično podobo smo namreč želeli dopolniti še s primerno »razglednico« celotne destinacije, s katero bi v Kamnik privabili še več turistov. Letošnje leto je prelomno tudi zaradi predstavitve na svetovni razstavi MilanoExpo, na kateri bomo obiskovalce v Kamnik vabili z »Recipe for good time.«

Glasba, ki odmeva v ozadju filma, nosi naslov »Many roads to travel« in to je tisto, kar želimo poudariti s tem filmom. Kamnik ponuja široko paleto različnih aktivnosti, ki so na voljo obiskovalcem, tako da se prav za vsakogar nekaj najde.

V prihodnosti načrtujemo še nekaj krajših filmov, posvečenih posameznim tematikam, ki so v Kamniku še posebej poudarjene. Več o tem pa kmalu.

Za zdaj pa le uživajte v novem promocijskem filmu in ga delite naprej – da vsem pokažemo kako lepo je v Kamniku. Film z naslovom »Come to Kamnik!« si lahko ogledate tukaj.

Za pomoč pri nastajanju promocijskega filma se zahvaljujemo Občini Kamnik, Arboretumu Volčji Potok, Golf Arboretumu, Gostilni in penzionu Repnik, Sanjski obleki, Naravnemu zdravilnemu gaju Tunjice, Termam Snovik, Frizerstvu Teja, Veliki planini d.o.o. ter vsem sodelujočim igralcem. Hvala tudi vsem ostalim, ki ste kakorkoli prispevali k nastanku tega filma.

Besedilo in fotografija: Sara Vidmar, Zavod za turizem in šport v občini Kamnik


<< Nazaj | Novice