Mali grad

Predstavitev Kamnika ponovno na ljubljanski Odprti kuhni

27.08.2015

 

Kamnik z okolico bo priljubljene destinacije in ponudbo, vključno z Okusi Kamnika in s poudarkom na 45. Dnevih narodnih noš in oblačilne dediščine, prihajajoča petka, 28. avgusta in 4. septembra, predstavljal na ljubljanski Odprti kuhni. H kamniški stojnici bodo obiskovalce vabili pastir in pastirica z Velike planine ter animatorja, opravljena v narodne noše, do konca septembra pa smo zanje pripravili tudi posebne ugodnosti v Kamniku in okolici.

Na TIC Kamnik nadaljujemo s predstavljanjem okoliških destinacij in ponudbe na priljubljeni ljubljanski Odprti kuhni, ki privablja domače in tuje radovedneže. Na promocijski stojnici najdejo predstavitveno gradivo Kamnika z okolico in lokalnih ponudnikov, kjer bo tokrat v ospredju kamniški 45. festival Dnevi narodnih noš in oblačilne dediščine.

Pastir, pastirica ter animatorja v narodnih nošah bodo predstavljali kamniške posebnosti in k obisku vabili tudi s posebno mini zgibanko z receptom za prijetno preživljanje časa. S priloženo vizitko, ki vodi do spletne strani ObisciteKamnik.si s posebnimi ugodnostmi okoliških ponudnikov, pa lahko do konca septembra uveljavijo še izbrane ugodnosti v naši okolici.

Med ponudniki ugodnosti so Terme Snovik, Velika planina, Arboretum Volčji Potok, Naravni zdravilni gaj Tunjice, Gostilna in penzion Repnik, Hotel pod skalo, gostilnica in kavarna Pri podkvi, Domžalski doma na Mali planini, Gostilna Majolka, Dom v Kamniški Bistrici, pa tudi butični ponudniki, kot so trgovinici Zlata ptička, Hiša Belin Reciklarnica in drugi.

Like pastirja, pastirice in tradicionalnih narodnih noš bodo znova odigrali predstavniki Impro lige, Okuse Kamnika pa si bodo obiskovalci lahko privoščili na sosednji stojnici Gostilne in penziona Repnik, ki je na Odprti kuhni prisotna že vso sezono.

Besedilo: Zavod za turizem in šport v občini Kamnik
Fotografije: Klemen Brumec


<< Nazaj | Novice