Mali grad

Predstavitev Kamnika na ljubljanski Odprti kuhni: KAMNIK V LJUBLJANI

16.07.2015

 

Kamnik z okolico svoje priljubljene destinacije in storitve, vključno z Okusi Kamnika, 17. in 24. julija, 28. avgusta in 4. septembra predstavlja na ljubljanski Odprti kuhni. Številne obiskovalce bodo h kamniški stojnici vabili pastir in pastirica z Velike planine ter palček Snoviček, do konca avgusta pa so zanje pripravili tudi posebne ugodnosti v Kamniku in okolici.

Kamnik se bo štiri poletne petke s promocijsko stojnico, pastirjem in pastirico ter palčkom Snovičkom predstavljal obiskovalcem Odprte kuhne v Ljubljani. V ta namen so pripravili posebno mini zgibanko z receptom za prijetno preživljanje časa, priložena vizitka s QR-kodo, ki vodi do spletne strani s posebnimi ugodnostmi okoliških ponudnikov, pa bo do konca avgusta poskrbela za več doživetij za manj denarja obiskovalcev Kamnika.

Med ponudniki ugodnosti so Terme Snovik, Arboretum Volčji Potok, Naravni zdravilni gaj Tunjice, Hotel Pod skalo, Gostilna in penzion Repnik, gostilnica in kavarna Pri podkvi, pa tudi butični ponudniki, kot so trgovinici Zlata ptička, Hiša Belin in drugi.

Lika pastirja in pastirice bodo odigrali predstavniki Impro lige, ki bodo predstavljali lokalne posebnosti in obenem delili promocijsko zgibanko z vizitko kamniških ugodnosti. Okuse Kamnika pa si bodo obiskovalci lahko privoščili na stojnici Gostilne in penziona Repnik, ki je na Odprti kuhni prisotna že vso sezono.

Več informacij dobite na stojnici Kamnika z okolico na Odprti kuhni, v TIC Kamnik in na spletnih naslovih kamnik-tourism.si, OkusiKamnika.si in facebook.com/tic.kamnik.

Besedilo in fotografije: Zavod za turizem in šport v občini Kamnik


<< Nazaj | Novice