Mali grad

Predsednik Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik Franc Pivk prejemnik svečane listine AVP

23.10.2019

 

Predsednik Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik Franc Pivk prejemnik svečane listine AVPDanes je predsednik Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik Franc Pivk prejel svečano listino Javne agencije Republike Slovenije za varnost prometa, ki je najvišje priznanje na področju aktivnosti, vezanih na varnost v prometu. Gospod Pivk je aktiven na številnih področjih, tako v Svetu za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik kot tudi v Združenju šoferjev in avtomehanikov Kamnik. Delo opravlja vestno in predvsem prostovoljno, ozaveščanju naših občank in občanov o varnem obnašanju v prometu pa namenja veliko prostovoljnega časa, za kar mu je hvaležna tudi Občina Kamnik.

Svečana listina Javne agencije Republike Slovenije za varnost prometa se podeljuje posameznikom in organizacijam za izreden prispevek za večjo varnost v prometu in posameznikom za življenjsko delo na področju prometne preventive. Na podlagi izrednega prispevka in življenjskega dela za večjo varnost v prometu je za lansko leto omenjena Agencija danes lisitne podelila 18 posameznikom in organizacijam na področju prometne preventive, med njimi, kot rečeno, tudi Kamničanu in predsedniku Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik Francu Pivku.

Gospod Franc Pivk je član Zveze šoferjev in avtomehanikov Kamnik od leta 1978 in predsednik Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik. Je gonilna sila vseh aktivnosti na omenjenem področju, ki so se organizirale v občini Kamnik. Aktivno sodeluje pri akcijah »Bodi viden, bodi previden«, »Pasavček«, »Kolesarček«, organizira občinska tekmovanja »Kaj veš o prometu?«, sodeluje pri preventivnih akcijiah z naslovom »Varna pot v šolo«, že vrsto let budno spremlja in organizira akcijo »Teden mobilnosti«, sodeluje pri obeležitvi dneva žrtvam prometnih nesreč, organizira preventivne delavnice za starejše generacije in še bi lahko naštevali. V veliki želji po varnih poteh in brezskrbnemu otroškemu smehu aktivno sodeluje s predšolskimi in šolskimi otroci ter jim na zabaven, a hkrati profesionalen način, skuša približati, kako varno postopati po naših cestah.

ISKRENE ČESTITKE IN HVALA ZA VAŠ IZJEMEN TRUD TER BREZMEJNO POŽRTVOVALNOST!


<< Nazaj | Novice