Mali grad

Predsednik Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik Franc Pivk prejel srebrni znak Javne agencije Republike Slovenije za varnost prometa

19.05.2014

 

Predsednik Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik Franc Pivk je popoldan v Poročni dvorani Občine Kamnik iz rok župana Marjana Šarca prejel srebrni znak Javne agencije Republike Slovenije za varnost prometa za prispevek k večji varnosti v prometu.

Gospod Franc Pivk je član Zveze šoferjev in avtomehanikov Kamnik od leta 1978, od leta 2002 pa član Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik, katerega zadnji mandat tudi vodi. Je gonilna sila vseh aktivnosti na omenjenem področju, ki so se organizirale v občini Kamnik. Sodeluje pri akcijah »Bodi viden, bodi previden«, »Pasavček«, »Kolesarček«, organiziral je občinsko tekmovanje »Kaj veš o prometu?«, sodeloval je pri preventivni akciji z naslovom »Varna pot v šolo«, že vrsto let budno spremlja akcijo »Teden mobilnosti«, sodeluje pri obeležitvi dneva žrtvam prometnih nesreč, organizira preventivne delavnice za starejše generacije in še bi lahko naštevali.

V veliki želji po varnih poteh in brezskrbnemu otroškemu smehu aktivno sodeluje s predšolskimi in šolskimi otroci ter jim na zabaven, a hkrati profesionalen način, skuša približati, kako varno postopati po naših cestah.

Za njegovo delo v Svetu za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik, ki ga opravlja z njegovim tipičnim nasmehom in dobro voljo, je Občina Kamnik za gospoda Franca Pivka predlagala srebrni znak Javne agencije Republike Slovenije za varnost prometa za prispevek k večji varnosti v prometu, ki mu ga je popoldan v Poročni dvorani občinske stavbe predal župan Marjan Šarec, mu iskreno čestital za požrtvovalno delo in njegov prispevek k ozaveščanju ter preventivi vzgoje v cestnem prometu občine Kamnik.

Iskrene čestitke!

 


<< Nazaj | Novice