Mali grad

Prednovoletno srečanje stanovalk in stanovalcev Doma starejših občanov Kamnik

21.12.2016

 

Župan Marjan Šarec se je popoldan skupaj z direktorico Doma starejših občanov Kamnik Marijo Rems udeležil tradicionalnega prednovoletnega srečanja stanovalk in stanovalcev Doma starejših občanov Kamnik. Naše najstarejše občanke, občani, njihovi svojci, prijatelji in zaposleni so z velikim zanimanjem prisluhnili prijetnemu programu, ki je vse navdal z občutki sreče in napovedoval najdaljšo noč v letu.

Sprva smo prisluhnili pozdravu Veronike Verstovšek in Jožefa Kodermana. Stalni spremljevalci, člani skupine Špica so nas zabavali z domačimi vižami in napevi ter skupaj s Klemnom Kotnikom dvorano napolnili še s plesom. Z recitacijo sta zbrane navdušili Dragotina Spruk in Rezka Zore, z ljudskimi napevi pa Ana Plahutnik in Martin Kozjek, na pianinu ju je spremljal Dominik Kozjek.

Zahvalo za pomoč in razumevanje je izrazila direktorica Doma starejših občanov Kamnik Marija Rems. Stanovalkam in stanovalcem doma je v letu 2017 zaželela predvsem zdravja in medsebojnega spoštovanja. Župan Marjan Šarec, ki se ob različnih priložnostih vedno rad odzove vabilom Doma starejših občanov Kamnik, se je s košarico zdravja pridružil iskrenim željam za prihodnje leto ter zbranim zaželel mirno praznovanje, prijazno besedo in topel stisk roke.

Ker brez Silvestrskega poljuba in napeva »Kolkor' kapljic tol'ko let« ni pravega prazničnega vzdušja, smo ju ob kozarcu penine zapeli ter pričakali tradicionalno novoletno torto. Seveda pa nismo pozabili tudi na lepe želje za naslednje leto in se ob sproščenem vzdušju, plesu in pozitivnih misli zabavali še v pozne popoldanske ure.


<< Nazaj | Novice