Mali grad

Predlog občinske uprave o financiranju športa za leto 2014

29.10.2013

 

Župan Marjan Šarec je danes sklical sestanek na temo seznanitve s predlogom občinske uprave za proračunske postavke in višino sredstev na področju športa za leto 2014.

Sestanka, ki se je odvijal v sejni sobi občinske stavbe, so se poleg občinske uprave Občine Kamnik udeležili tudi predstavniki Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik, Športne zveze Občine Kamnik, športnih klubov in društev, ki v okviru svoje redne dejavnosti uporabljajo kamniški bazen, atletsko stezo, nogometni stadion ter večji najemniki telovadnic.

Izmenjava mnenj je potekala o posameznih proračunskih postavkah in predstavitvi višine sredstev ter predvidenih projektih s področja športa za leto 2014, in sicer vzdrževanju otroških igrišč, dejavnostih klubov in društev, izvajanju šolskega športa, sredstvih za promocijo športnih prireditev, sofinanciranju stroškov najemov na področju športa, nakupu kombija, vzdrževanju športnih objektov, vzdrževanju bazena, športnem igrišču Mekinje, športnem igrišču Pšajnovica, Stadionu prijateljstva in ureditvi tekaške steze (sintetična podlaga), skladu za pokritje bazena ter sanaciji objekta na nogometnem stadionu.

Na koncu so udeleženci sestanka sprejeli sklep, da se s predlogom občinske uprave o financiranju športa za leto 2014 strinjajo. Ugotovili so še, da je sodelovanje med Občino Kamnik, Zavodom za turizem in šport v občini Kamnik, Športno zvezo Občine Kamnik in klubi dobro ter si želijo, da tako ostane tudi v prihodnje.


<< Nazaj | Novice