Mali grad

Predbožično obdarovanje varovancev VDC Sožitja Kamnik

22.12.2012

 

Dopoldan je varovance VDC Sožitja Kamnik obiskal Božiček. Prazničnemu vzdušju pa se je pridružil tudi župan Marjan Šarec.

Namen današnje prireditve na Osnovni šoli Stranje je bilo predbožično obdarovanje varovancev VDC Sožitja Kamnik, ki ga že vrsto let uspešno vodi predsednica društva Metka Hribar.  

Pred prihodom Božička so za prijetno vzdušje poskrbeli učenci in učenke gledališke skupine Osnovne šole Stranje, ki so prisotnim zaigrali poučno igro in ob koncu še družno priklicali Božička. Vsem zbranim, predvsem pa varovancem Sožitja, je na usta privabil nasmeh. Še bolj pa so bili veseli daril, ki jih je s seboj prinesel dobri mož. 

Župan Marjan Šarec je ob iztekajočem se letu nagovoril z naslednjimi besedami: »Najlepša hvala za vaše celoletno sodelovanje. Najprej pohvala gledališki skupini, ki so nas prijetno presenetili z igrico. Vsekakor pa zahvala vam, da ste me povabili medse. Božični čas je za marsikoga čas pričakovanj, miru in povezanosti. Rad bi vam zaželel lepo, mirno praznovanje v krogu vaših najbližjih. Preživite božični in novoletni čas predvsem tako, kot si sami najbolj želite. Ostanite pozitivni in optimistični tudi v naslednjem koledarskem letu.«<< Nazaj | Novice