Mali grad

Praznovanje Krajevne skupnosti Duplica

16.06.2012

 

Krajevna skupnost Duplica, po številu prebivalcev (približno 4.500) največja KS v občini Kamnik, danes praznuje. Pripravili so zanimiv in pester program, ki bo potekal skozi ves dan.

Ob 10. uri je zbrane Dupličane najprej pozdravil predsednik KS Duplica Miran Čas, se jim zahvalil za medsebojno pomoč in povezanost krajank in krajanov ter jim zaželel prijeten, sončen dan med kulturnimi in športnimi dogodki.

Župan Marjan Šarec je sprva spregovoril o dveh perečih problemih Duplice (Tisa in Kulturni dom), poudaril, da so problemi občanov problemi občine, občinske uprave, torej vseh, ki jim ni vseeno za občino, svoj govor pa sklenil s čestitko ob praznovanju krajank in krajanov Duplice ter jim zaželel prijetno druženje.  

V kulturnem programu so nastopili otroci Vrtca Antona Medveda Kamnik, učenke in učenci OŠ Marije Vere,  je zapela Eleonora, na harmoniki pa se je predstavila Marija Podjed.

Sočasno z uradnim odprtjem so potekali košarkarski maraton, šahovski turnir, turnir v balinanju in turnir v namiznem tenisu. Odprta je  bila tržnica z EKO izdelki, obiskovalci pa so si lahko pregledali krvni sladkor in krvni tlak.


<< Nazaj | Novice