Mali grad

Praznik Krajevne skupnosti Duplica in košarkarski turnir 790 minut

17.06.2019

 

Praznik Krajevne skupnosti Duplica in košarkarski turnir 790 minutKrajevna skupnost Duplica nam je v soboto, 15. junija 2019, ob njihovem prazniku pripravila prijetno prireditev, ki si jo je v imenu Občine Kamnik ogledal župan Matej Slapar skupaj s predsednico Krajevne skupnosti Duplica Vesno Janežič. Sočasno se je na športnem igrišču odvijal košarkarski turnir 790 minut košarke med ekipama Duplica in Košarkarskega kluba Kamnik. 

Ob začetku sproščenega druženja na zunanjem fitnesu na Duplici se je odvijal krajši kulturni program, kjer je krajanke in krajane sprva pozdravila predsednica Krajevne skupnosti Duplica Vesna Janežič, župan Matej Slapar pa jim je iskreno čestital za njihov praznik, poudaril je pomen povezovanja in druženja ter se veselil naslednjih dogodkov, ki jih pripravlja Krajevna skupnost Duplica.

V kulturnem programu so sodelovali učenci Osnovne šole Marije Vere in Ljudske pevke predice z godcem Jožetom.

Kot rečeno, se je na igrišču Vila odvijala napeta košarkarska tekma med domačini in Košarkarskim klubom Kamnik, kjer so se letošnje leto v tekmi pomerili tudi župan Matej Slapar in podžupana Aleksander Uršič in dr. Jernej Markelj. Na igrišču se je tako že tradicionalno igral košarkarski maraton, s 790 minutami športnega boja pa smo obeležili tudi 790 let mesta Kamnik.


<< Nazaj | Novice