Mali grad

Pravljično popoldne na kamniškem drsališču

16.12.2013

 

Petkovo popoldne se je stemnilo, v Kamniku so se prižgale praznične lučke, na ledeno ploskev kamniškega drsališča pa je stopila Kamničanka Sabina Romšak, ki je skupaj z otroki pričarala pravljično vzdušje sredi mesta. Sabina je namreč izdala svojo prvo pravljico z naslovom Najdeno pismo, ki je dostopna tako v knjižni obliki kot tudi na CD mediju. Uvodoma je vsem prisotnim na kratko predstavila svoje delo, v nadaljevanju pa smo lahko vsi skupaj prisluhnili pravljici.

Otrokom ter ostalim obiskovalcem pa je Sabina ob koncu pravljice ponudila tudi slastne kose potice. Veselje otrok ob dogodku se je kazalo v veliki meri smeha ter rdečih ličkih, ki so odganjala hladno vreme.

Živahno dogajanje na  in ob drsališču se bo odvijalo tudi v nadaljevanju decembra, zato vam predlagamo, da si ogledate program ter se v zadnjem mesecu tega leta pozabavati na Glavnem trgu v Kamniku.

Knjigo ali CD medij, ki je lahko lepo darilo za obdarovanje naših najmlajših, je možno kupiti v Turistično informacijskem centru Kamnik, Glavni trg 2.


<< Nazaj | Novice