Mali grad

Prava mačja veselica na Osnovni šoli 27. julij Kamnik

11.04.2015

 

Otroci Osnovne šole 27. julij Kamnik so dopoldan v prostorih šole pripravili prijetno prireditev, kot to vedno znajo, ob materinskem dnevu, ki si jo je v imenu Občine Kamnik ogledal podžupan Matej Slapar skupaj z ravnateljico Osnovne šole 27. julij Kamnik Jasno Lampe. Čeravno smo materinski dan praznovali že pretekli mesec pa so otroci ponosno in z velikim veseljem ta sončen dopoldanski dan namenili mamicam oziroma vsem tistim, ki jih imajo srčno radi.

Zaigrali so igrico Muca Copatarica, v kateri so se kot pravi igralci izkazali Doris, Špela, Tjaša, Žan, Lejla, Amar, Anja, Benjamin, Tjan, Ožbej in Neža. Vsekakor ni manjkala tudi glasba, s katero so razveseljevali otroci šolskega pevskega zbora, učenci plesnega krožka pa so s plesom še bolj ogreli naša srca.

Vsi zbrani so z velikim navdušenjem in bučnim aplavzom pospremili program, ob katerem ni ostala ravnodušna niti ravnateljica Osnovne šole 27. julij Kamnik Jasna Lampe, ki je »neredneže« najprej malo okarala, saj se tudi v šoli večkrat zgodi, da copate in ostale šolske potrebščine odnese muca Copatarica. »Včasih mora biti tudi malo nereda, da se učenke in učenci potem bolje naučite odgovornosti in le-te se morate naučiti, saj vam bo v življenju prišla še kako prav,« je svoje misli strnil podžupan Matej Slapar, ki si je v imenu Občine Kamnik ogledal predstavo.   

Temu je pritrdila tudi ravnateljica Jasna Lampe in se strinjala, da so se otroci več kot potrudili, pričarali iskreno srčno igrico in še enkrat dokazali, da kljub občasni otroški pozabljivosti, znajo pokazati tisto najboljše. »Po graji seveda sledi tudi pohvala. Zopet ste dali vse od sebe, vedno znova presenečate. Vem, da ste v predstavo, tako učenci, kot tudi učitelji vložili ogromno truda, potrebno je bilo veliko vaj. Zato bi se na tem mestu zahvalila Nevi Ušeničnik, Mateji Farič, Andreji Janežič, Heleni Šlebir Lekan in Blažki Vodušek. Prav gotovo pa si pohvalo zasluži tudi Muca Copatarica, ki jo je odlično odigrala in odplesala Doris Kemperle. Dragi gostje, hvala da ste se odzvali vabilu in hvala, da ste naša najbolj zvesta publika. Želim vam lepo sončno pomlad in se vidimo ob koncu šolskega leta.«

 


<< Nazaj | Novice