Mali grad

Poziv za zagotavljanje brezplačnih toplih obrokov za kamniške učence in dijake, ki se šolajo na daljavo

05.11.2020

 

Poziv za zagotavljanje brezplačnih toplih obrokov za kamniške učence in dijake, ki se šolajo na daljavo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je poslalo poziv za zagotavljanje toplega obroka za učence osnovnih šol, osnovnih šol s prilagojenim programom in dijakom zavodov za izobraževanje otrok in mladostnikom s posebnimi potrebami. Občina Kamnik je šole pozvala, da o morebitnih potrebah po toplih obrokih staršem pošljejo poziv. Topli obroki se bodo zagotavljali predvidoma od ponedeljka, 9. novembra 2020, dalje.

V pozivu so opredeljeni naslednji kriteriji za upravičenost do brezplačnega toplega obroka:

Učenci in dijaki se morajo na topli obrok prijaviti preko šol, ki jo obiskujejo, le-te pa za učence, ki so prijavljeni na šolsko kosilo, upravičenost do brezplačnega obroka preverijo v sistemu CEUVIZ. S prijavo učenci in dijaki privolijo, da Občine in šole podatke uporabijo za organizacijo priprave in dostave toplega obroka.

Celoten poziv si lahko ogledate TUKAJ.

Enako kot za šola pa velja tudi za srednje šole.

V pozivu so opredeljeni naslednji kriteriji za upravičenost do brezplačnega toplega obroka:

Dijaki se morajo na topli obrok prijaviti preko šol, ki jo obiskujejo, le-te pa za učence, ki so prijavljeni na šolsko kosilo, upravičenost do brezplačnega obroka preverijo v sistemu CEUVIZ.

Celoten poziv si lahko ogledate TUKAJ.


<< Nazaj | Novice