Mali grad

Poziv za vpis v krajši program Vrtca Antona Medveda Kamnik

16.08.2018

 

Poziv za vpis v krajši program Vrtca Antona Medveda KamnikVrtec Antona Medveda Kamnik vse starše vabi k oddaji vloge za sprejem otroka v krajši program (240 ur letno) Vrtca Antona Medveda Kamnik za šolsko leto 2018/2019. Vlogo za sprejem otroka v krajši program lahko oddate v času od 13. avgusta do 7. septembra 2018, in sicer po pošti na naslov:

Vloga je dostopna na spletni strani vrtca www.vrtec-kamnik.si. K vlogi za sprejem otroka v krajši program oddajte potrebna dokazila – kot je navedeno v vlogi za sprejem otrok v krajši program. Krajši program vrtca se bo pričel izvajati predvidoma z 12. novembrom 2018 in se bo izvajal 3 krat tedensko po 3 ure dnevno, od 14. do 17. ure. Program obsega 240 ur letno. Izvajal se bo v enoti Tinkara, na Klavčičevi ulici 1 v Kamniku in je za otroke brezplačen.

Vključenih je lahko največ 12 otrok.

Pogoj za vpis: otrok bo do 31. decembra 2018 izpolnil najmanj 5 let in ni vključen v druge programe vrtca.

V primeru, da bo več potreb po vključitvi otrok, kot je dejanskih prostih mest, bomo pri postopku sprejema otrok v program smiselno upoštevali 20. člen Zakona o vrtcih in Pravilnik o sprejemu otrok v vrtec.

Pomembno obvestilo: Vrtec bo z izvajanjem programa pričel v kolikor bo dovolj povpraševanja in v kolikor s strani ministrstva prejmemo soglasje o izvajanju.

Vir: Vrtec Antona Medveda Kamnik


<< Nazaj | Novice