Mali grad

Poziv staršem k vpisu v nov koncesijski vrtec Sonček

18.09.2013

 

Dne 21. 8. 2013 je župan Občine Kamnik Marjan Šarec z zastopnikom Zasebnega vrtca Sonček Matjažem Škabarjem podpisal koncesijsko pogodbo, na podlagi katere naj bi vrtec na treh lokacijah, od tega v enoti Trobentica na Fužinah 5, v enoti Marjetica na Medvedovi 2 in  v enoti Zvonček  Vrhpolje 116, 1241 Kamnik, pričel delovati v torek, 1. 10. 2013.

Ker po končanem vpisu v prvi polovici septembra novi koncesijski vrtec še vedno izkazuje prosta mesta, Vas občinska uprava ponovno poziva, da kot čakajoči na vrtec na centralnem čakalnem seznamu, oddate vlogo za vpis v novi koncesijski vrtec in tako Vašemu otroku zagotovite mesto v eni od zgoraj omenjenih enot.

Občina Kamnik je s podelitvijo koncesije izpolnila zavezo, dano Občinskemu svetu, staršem in kamniški javnosti, da zagotovi dodatne kapacitete za predšolsko vzgojo s šolskim letom 2013/2014. Novi koncesijski vrtec pa v skladu s podpisano pogodbo v celoti in popolnoma prevzema vso odgovornost za kvalitetno, strokovno in odgovorno opravljanje koncesionirane dejavnosti.


<< Nazaj | Novice